Konavoskim studenatima slabijeg imovinskog stanja vrijedna donacija od Agroturizma Konavle

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U sklopu programa 16. Mirisa Božića u Konavlima, Agroturizam Konavle je Zakladi Otac Ivan Fiorović uručio donaciju u iznosu od dvije i pol tisuće eura koja je namjenjana školovanju studenata slabijeg imovinskog stanja.

Donacija je prikupljena na Svečanoj humanitarnoj večeri kojom su otvoreni ovogodišnji Mirisi božića, a koju su pripremala konavoska domaćinstva: Agroturizam Kameni Dvori, Izletište Ivankovi, Konoba Mrs&Mr Caput, OPG 1620 te Seoska kuća Čilipi ujedno sudionici i Dana zelene menestre, baštine i vina koji počinju  28. prosinca i traju do 30. prosinca.

U ime zaklade gospodin Mario Curić zahvalio se Agroturizmu Konavle koji već drugu godinu za redom prikuplja sredstva za Zakladu.

Humanitarne akcije dio su redovitih aktivnosti Agroturizma Konavle koje se u božićno vrijeme provode pod geslom “Nek nam je svijem Božić”

Mirisi Božića nastavljaju se još tri dana Danima zelene menestre i vina, kada se očekuje velik broj posjetitelja u konavoskim agroturizmima, kušaonicama, muzejima i drugim otvorenim turističkim sadržajima.

Pokrovitelji ovogodišnje manifestacije 16. Mirisi Božića u Konavlima su: Ministarstvo poljoprivrede RH, Dubrovačko-neretvanska županija, Općina Konavle, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, Turistička zajednica Općine Konavle te Zračna luka Ruđer Bošković

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!