Odabrani laureati Grada Metkovića

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Proračun Grada Metkovića uvećan je za 1.885.000 eura, odnosno za oko 19 posto. Rezultat je to rebalansa kojeg su  izglasali vijećnici na trinaestoj sjednici Gradskog vijeća potvrdio je metkovski gradonačelnik Dalibor Milan.

 

„Rebalansom proračuna smo izglasali povećanje, pa tako novi proračun  iznosi 11.544.000 tisuće eura. Imali smo povećanje na porezu na dohodak kao i u Ffondu za fiskalna izravnanja, te iz Fonda za zaštitu okoliša. Sve to rezultiralo je povećanje proračuna za 19,52 posto”, pojasnio je Milan.

 

Na sjednici je jednoglasno donesena i odluka o ovogodišnjim dobitnicima javnih priznanja Grada Metkovića.  Nagradu  Grada Metkovića za životno djelo posmrtno je dobila Dragica Krnjača – sestra Magdalis, dok će Nagrada Grada Metkovića „Ždral“ u području sporta biti uručena Rukometnom klubu Metković Mehanika. Goran Martinac će dobiti Nagradu „Narona“ u području kulture, Ljiljana Jelčić Nagradu  „Narona“ u području obrazovanja, te Udruga otac Ante Gabrić Nagradu „Sveti Ilija“ u području socijalne skrbi

 

Javna priznanja dodjeljuju se 20. srpnja, prigodom Dana Grada Metkovića na blagdan svetog Ilije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!