Tko je političar s juga kod kojeg je pronađena droga: SDP-ovac, carinik, obiteljski čovjek…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Predsjednik Gradskog vijeća Aleksandr Ostojića podnio je ostavku s ove pozicije nakon što je portal Jug info objavio da je u petak policija kod njega pronašla drogu.

Podsjetimo, prema neslužbenim, ali vrlo pouzdanim izvorima, kod 36-godišnjeg Aleksandra Ostojića u petak je pronađena droga crystal meth. Kako portal Jug info doznaje, bliski susret policije i Ostojića dogodio se u Pločama gdje je pokušao odbaciti paketić s drogom u trenutku prilaska policije. Sudeći prema količini koja je kod njega zatečena, droga je služila za osobnu uporabu. Ostojić je odmah priveden i ispitan. Nakon ispitivanja pušten je iz policije.

Ostojić je inače član SDP-a, bio je predsjednik Mjesnog ogranka Peračko Blato, a funkciju predsjednika Gradskog vijeća obnaša od 2021. godine. Inače je zaposlen u Carini kao službenik. Osobe koje ga poznaju govore kako je miran, obiteljski čovjek kojega nikad ne bi povezali s drogom.

Složbeno priopćenje o ostavci Aleksandra Ostojića poslali su iz Grada Ploče, a u njemu nisu spominjali drogu.

“Aleksandar Ostojić podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana i predsjednika Gradskog vijeća Grada Ploča, o čemu je ujedno obavijestio predsjednika Mandatnog odbora Gradskog vijeća Grada Ploča g. Nikicu Družijanića te obavijestio gradonačelnika Grada Ploča Mišu Krstičevića”, stoji u službenom priopćenju iz Grada.

“Informirao me o razlozima podnošenja ostavke i smatram da je odluka koju je donio jedina ispravna. Zahvaljujem mu na dosadašnjem obnašanju dužnosti. O novom predsjedniku odlučit će se na idućoj sjednici Gradskog vijeća“, rekao je gradonačelnik Mišo Krstičević.

DOZNAJEMO! Predsjednik Gradskog vijeća uhvaćen s drogom. Završio na policiji

NAKON AFERE S DROGOM Ostojić podnio ostavku na mjesto člana i predsjednika Gradskog vijeća


PODIJELI S PRIJATELJIMA!