PROBUDIO SE GRAD Sezona počinje, restorani otvorili vrata sugrađanima i gostima uz posebne slastice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ususret Uskrsu svoja vrata otvaraju i brojni dubrovački restorani koji očito spremno dočekuju goste, a u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika organiziraju tradicionalnu gastro manifestaciju Proljetni gurmanski dani, koja počinje 19. travnja, a trajat će do 27. travnja u brojnim dubrovačkim restoranima.

S dolaskom toplijih i sunčanih proljetnih dana, chefovi dubrovačkih restorana, nadahnuti bogatstvom svježih sezonskih namirnica, osmislili su raznolike i kreativne delicije koje će oduševiti svakog posjetitelja. Tijekom ove gastro manifestacije, uživat ćete u posebnim jelima pripremljenima upravo za ovogodišnje gurmansko izdanje – od proljetnog rižota i cevichea od kozica do pljukanaca s boškarinom i mnogih drugih ukusnih iznenađenja.

U ovogodišnjim Proljetnim gurmanskim danima sudjeluju restorani Tapas Bar Alamaka, Konoba Ankora, Art Restaurant Renaissance, Azur Dubrovnik, Restaurant Banje Beach, Bistro 49, Konoba – Pizzeria Blidinje, Bistro Despet, Restoran Dubrovnik, Akademis Poligon Garište, Restoran Gusta Me, Kavana Lazareti, Hotel & Restaurant Kazbek, Restoran Kopun, Restoran Marangun, Restoran Momenti, Restoran More, Seosko Domaćinstvo Musladin, Restoran Natali, Restoran Orsan, Piccola Venezia Tapas Bar & Lounge, Restoran Port 22, Restaurant & Bar Rudjer, Restoran Sesame, Restoran Stara Loza, Taj Mahal – Stari Grad, Taj Mahal – Hotel Lero, Bistro Tavulin, Restoran Tramuntana i Restoran Zuzori.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!
Pravila o privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kad se vratite na naše web mjesto i pomažu našem timu da shvati koji su dijelovi web mjesta vama najzanimljiviji i korisniji.

Pravila o privatnosti