Josip Bačić objavio je svoju prvu pjesmu, izgleda svjetski uz predivan vokal

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Talentirani sedamnaestogodišnjak Josip Bačić ljubav prema glazbi gaji još od malena, a sve je počelo s Malim raspjevanim Dubrovnikom kada je imao svega četiri godine i pjevao solo pred prepunim Stradunom.

“Ljubav prema glazbi oduvijek je tu. Za mene je nastup na Stradunu bio jedno predivno iskustvo i uspomena. Nakon toga sam pjevao u raznim zborovima, išao u Osnovnu glazbenu školu gdje sam svirao klavir. Tako da mogu reći kako je glazba oduvijek dio mene”, prisjeća se Josip.

Uz glazbu, rodila se i ljubav prema glumi pa je tako sudjelovao i na brojnim natjecanjima i manifestacijama. Iako se u međuvremenu počeo intenzivnije baviti slikavanjem i snimanjem u čemu zaista uživa,  ljubav prema glazbi je ostala nezamjenjiva.

Najviše se vidi i pronalazi, otkriva nam Josip, u pop pjesmama. Uz mnogo truda i rada dobio je  priliku snimiti svoju prvu pjesmu “Boli”. Pjesma je nastala u suradnji s poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, a spot je snimljen u gradu. Na realizaciji spota radili su Diego Siqueira kao redatelj i koreograf te snimatelji Fran Hrustić i Lorena Puškarić. Pjesmu su napisali Ananda Đuranović i Devin Juraj.

“Pjesma govori o toksičnom prijateljstvu, koje smo svi mi nekad imali i preživjeli. Te koliko je zapravo važno krenuti dalje i imati pozitivan stav kroz život”, opisuje nam Josip te dodaje kako su reakcije na pjesmu su zaista odlične.

“Iskreno nam u šoku koliko sam lijepih poruka i komentara dobio. Doslovno sam plakao od sreće i definitivno mogu reći kako su to suze radosnice”, govori emotivno ovaj mladi talentirani pjevač.

Josipa na društvenim mrežama prati zaista velik broj pratitelja. Pitali smo ga osjeća li, s obzirom na to da je dosta mlad, težinu slave.

“Ja ne bih rekao da je to slava, to je čisto nešto što mene čini sretnim. Volim snimati, volim izražavati svoju kreativnost, tako da ne gledam to na takav način. Glavni cilj mi je zapravo širiti pozitivu i sa svime što radim nekome uljepšati dan. Iako ja ne volim ljude na društvenim mrežama nazivati pratiteljima, jer su to zapravo na nekakav način moji prijatelji i zaista se trudim imati takav odnos s njima”, kazao je Josip.

Smatra da na našoj sceni ima zaista jako puno glazbenika i općenito umjetnika koji se stvarno puno trude i odlični su. Otkrio nam je koga najviše voli slušati.

“U zadnjem periodu najviše slušam Miu Čičak, poznatiju pod umjetničkim imenom Miach, ona mi je definitivno inspiracija.  Što se stranih glazbenika tiče, Ariana Grande definitivno. Mislim da je ona prva pjevačica koju pratim od prvog dana još od malena”, kazao je.

Što se tiče snimanja za pjesmu  „Boli“ , kaže da je za njega to bilo jako dobro iskustvo, i definitivno ga želi ponoviti. Inspiracija, potpora, podrška su mu definitivno njegovi bližnji.

“Mama i tata, koji su stalno uz mene, i generalno cijela obitelj. Tu su naravno i moji prijatelji, to je zapravo moj krug ljudi”.

Na kraju, Josip Bačić svima nama može biti inspiracija u životu, jer sve se može kad se hoće.

“Ponekad zaista zna biti naporno, međutim kada nešto u životu voliš, onda uspiješ sve uskladiti i nema nikakvih problema, sve se može kad se hoće!”, zaključio je talentirani Josip Bačić.

Kate Lujo


PODIJELI S PRIJATELJIMA!