Daria Korić o novoj pjesmi: ‘Iznjedrila se iz tog poprilično bolnog trenutka’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dubrovačka kantautorica Daria Korić objavila je svoj novi samostalni singl “Čekaj i strpi se”. Kao i kod prethodnih pjesama, autorica glazbe i teksta je Daria Korić, a za aranžman je zaslužan Rejhan Okanović. Uz njih, za dionice na violončelu je zaslužan Stin Lebar, dok je violu i violinu odsvirala Barbara Vlainić. Pijanist Tomislav Gojanović je odsvirao klavirske dionice.

„Ovo je moj četvrti singl koji se na neki način nadovezao na prethodne. Pjesma je nastala u jednoj fazi mog života kad sam bila poprilično zakopana u čekanje koje me gušilo i iz kojeg sam morala izaći, jer se čekajući ne mijenja ništa. Pisanje je način na koji rješavam sve unutarnje borbe, a ova pjesma iznjedrila se iz tog poprilično bolnog trenutka“ objasnila je Korić.

“Čekaj i strpi se” prati i video spot za koji režiju i montažu potpisuje kazališni glumac i redatelj Romano Nikolić, dok je direktor fotografije Mario Delić. Glumice u spotu su Anita Matić Delić, Iva Kraljević i Marta Matoković. Majstor svjetla je Petar Strmečki. Za šminku je zaslužna Tena Bašić, dok je Studio Wox bio zadužen za frizuru.

„Kad je Romano čuo pjesmu, odmah je izrazio želju da napravi spot. Dala sam mu apsolutno povjerenje i baš mi je drago da jesam, jer pogodio je atmosferu pjesme i mislim da spot savršeno prati njenu energiju. Dobro je dočarao osjećaj čekanja kao i osjećaj izlaska iz tog mjesta čekanja kroz kontraste stajanja zakopanog u zemlji, odnosno u grasti, pa to toga da napokon iz svega izraste neko cvijeće i da se dolazi do pomaka“ rekla je Daria.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!