Španja pred natjecanje: ‘Nemam apsolutno nikakav pritisak, bit ću sluga pokorni’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zabavni glazbeno-natjecateljski show HRT-a Zvijezde pjevaju počinje s emitiranjem 30. ožujka. Među parovima trinaeste sezone je i dvoje Dubrovčana, naš proslavljeni paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja te bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipović. Svoje će glasovne sposobnosti u novoj sezoni pokazati i dubrovačka nevjesta, HTV-ova voditeljica Jelena Pajić.

Španja ističe da mu je prije svega zadovoljstvo biti dio ove priče .

“Poziv sam dobio direktno od organizatora s HRT-a i naravno da sam se na početku dvoumio. Najviše zato što to iziskuje puno putovanja, a to nije mala stvar. Međutim, smatram kako će se isplatiti, i kako ću i ja  nešto pametno za naučiti. Imam fantastičnog mentora Gorana Boškovića, koji mi odgovara svojim karakternim i pjevačkim osobinama. Mislim da ćemo biti dobar i kvalitetan duo. Na pitanje dokle ćemo dogurati, s obzirom na moje pjevačke sposobnosti, ne znamo, ali rekao sam da ću biti sluga pokorni. Izvršavat ću sve ono što mi on bude savjetovao i neću se praviti pametan u izboru pjesama. On će sigurno puno bolje pogoditi tonalitet i sve ostale elemente koji su potrebni da postignemo onaj rezultat koji priželjkujemo”, ispričao nam je Mihovil Španja.

Komentirao je u kojem se žanru bolje snalazi, domaćem ili stranom.

“Uglavnom su mi draže domaće zabavne pjesme. Koliko nam je poznato, svaka emisija će imati svoj žanr, kojim ćemo se morati prilagođavati. Sigurno da će nam nešto odgovarati više, a nešto manje. Cilj prije svega je dobra zabava, ovo je moje prvo natjecanje revijalnog karaktera, tako da nemam apsolutno nikakav pritisak. Bitno mi je samo dobiti što više pjevačkog i elementarnog znanja, a publika je tu da ocijeni je li to ispalo dobro ili  nespretno”, kao je Španja.

Osvrnuo se na konkurenciju.

“Ne gledam ostale natjecatelje kao konkurenciju, gledam ih kao kolege s kojima ću zajedno nastupati na hrvatskoj javnoj televiziji. Pogotovo u prvoj emisiji kada nema konkurencije jer nikog ne izbacuju. Upoznat ćemo se malo bolje, a kako vrijeme bude išlo, onda ćemo sigurno biti puno ozbiljniji i puno ozbiljnije ulaziti u svaku pjesmu s kojom nastupamo”, zaključio je  Mihovil Španja.

Kate Lujo

Foto: Renato Branđolica za HRT


PODIJELI S PRIJATELJIMA!