Brojne svjetske zvijezde zapjevat će u Lijepoj našoj, Ed Sheeran nastupa na Hipodromu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Brojne svjetske zvijezde uveličat će koncertnu sezonu u Hrvatskoj, uključujući i premijerni nastup Eda Sheerana koji je trenutno jedna od najtraženijih svjetskih atrakcija. Sheeran dolazi u sklopu Mathematics turneje na zagrebački Hipodrom 10. kolovoza.

Ove godine vraća se legendarni Sting, a svi željni njegovih hitova moći će uživati u Areni Zagreb 27. svibnja. Još jedan povratnik je i Lenny Kravitz, a nakon 13 godina zasvirat će u pulskoj Areni 28. srpnja u sklopu turneje Blue Electric Light Tour.

Nije tajna da Simple Minds imaju puno obožavatelja u Hrvatskoj pa ne čudi da se nakon samo dvije godine i novovalni Škoti vraćaju. I oni će zasvirati u pulskoj Areni i to 3. srpnja., a sezonu koncerata u Puli otvorit će Avril Lavigne 17. lipnja.

Zagrebački InMusic već neko vrijeme ima definiran program, a od 24. do 26. lipnja na Jarunu će, između ostalih, zasvirati Smashing Pumpkins, Viagra Boys, The National, Hozier, Paolo Nutini i drugi.

U lipnju će koncert održati i Corey Taylor. Nakon što je rasprodao Tvornicu kulture, koncert frontmena Slipknota i Stone Souera prebačen je na Šalatu, a održat će se 6. lipnja. Na Šalati će na ljeto zasvirati i Queens of the Stone Age, a svoj novi album „In Times New Roman…“ u Zagrebu će predstaviti 24. srpnja.

Svestrani Yann Tiersen, koji na novoj turneji Europom putuje sam u svom kamperu, izbjegavajući autoceste, a obilazeći sela i gradove, također stiže u Zagreb, a 5. ožujka održat će koncert u Tvornici kulture.

Šibenska Tvrđava svetog Mihovila koncertnu 2024. za sad najavljuje s dva koncerta – Gregory Porter stiže 22. srpnja, a Trentemoller 14. kolovoza.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!