[VIDEO] Tereza Kesovija ima novu pjesmu, surađivala je s mladim glazbenikom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ususret koncertu kojeg će riječki glazbenik Boris Štok održati 16.studenog u zagrebačkom Petom kupeu objavljena je suradnja s neponovljivom Terezom Kesovijom “Kao nekada”, a nakon što su pjesmu već zavoljeli slušatelji radijskog etera i streaming servisa, sada stiže i spot!

– Pjesma “Kao nekada” drugačija je od svega što sam do sada napravio u karijeri. Melodija i tekst su mi došli “iz prve” te nije bilo nikakvih dilema kako bi sve trebalo zvučati i tko bi pjesmu trebao sa mnom pjevati. Tereza je odmah pristala, a njena interpretacija dala je svemu jednu novu dimenziju, govori za Jutarnji list Boris Štok.

– Jako mi imponira da sam imao prilike pjevati i snimiti pjesmu s umjetnicom poput Tereze Kesovije i biti dijelom njene glazbene priče. Pjesma, tekst i izvedba su puni emocija i ovako s odmakom, sve mi nekako ima smisla pa se na trenutke osjećam kao da je sve već bilo zapisano. Vjerujem da će se pjesma publici jako svidjeti. Tekst je moj, glazbu i produkciju potpisujem s Darkom Terlevićem, dok je za miks zaslužan Matej Zec, o novoj pjesmi i suradnji je ispričao Boris.

Njihovu suradnju prokomentirala je i legendarna Tereza.

– U svom sam životu napisala dvije knjige, a sada, najednom, ne znam što napisati… A zapravo, znam! ‘Kao nekada‘ je ona vrsta pjesme koju moraš pažljivo poslušati da bi u potpunosti shvatio kako se radi o izuzetnom umjetničkom djelu osobe koja razumije glazbu. ‘Ovi stihovi ne znače ništa …‘ – stihovi s kojima započinje i završava pjesma ova pjesma su izuzetno životni. Borisov i moj vokal savršeno su se uklopili i priznajem da volim ovu pjesmu. Poštujem i volim talent mladog Borisa Štoka i vjerujem da je pred njim velika karijera. Volim i to što mi je Boris na kraju snimanja rekao „Ovo je i Vaša pjesma” (tekstopisac i kompozitor je upravo Boris Štok op.a.) Da, Boris, to je i moja pjesma!, izjavila je za Jutarnji Tereza.

“Kao nekada” i ostale Borisove glazbene uspješnice publika će imati priliku slušati uživo već 16. studenog u zagrebačkom klubu Peti kupe, a ulaznice su dostupne putem Entrija.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!