Ena Nižić iz Metkovića rasplakala žiri i osvojila zlatni gumb

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Već je bila na dosta pjevačkih natjecanja, a nikad se nije tako lijepo osjećala na pozornici kao na Supertalentu, priznala je nakon nastupa Ena Nižić iz Metkovića.

Posebne emocije u njoj je pobudi žiri koji joj je zajednički dodijelio zlatni gumb. Posebno je sretna i zahvalna za taj direktan ulazak u polufinale.

Iako su Majine suze rekle sve, kratko je dodala: „Ne mogu ti uopće opisati koliko si me taknula!“. Martina se na to našalila: „Možda Maja plače jer zna da je njezinoj karijeri odzvonil!.“. Fabijan joj je poručio: „Imaš apsolutno sve karakteristike za mjuzikl!“. „Bila si čarobna, veličanstvena, a istovremeno jednostavna – bravo!“, rekao je Davor.

Njezin pozitivan i vedar duh jednostavno obuzme cijelu prostoriju gdje god da se nađe – kaže mama. Jako je borbena i uporna, a to pokazuje kroz sport – i to karate. Ima zeleni pojas, ide na razna natjecanja i ima 8 medalja. U karateu joj se najviše sviđa eksplozivnost . No, kad naraste voljela bi biti arhitektica, a kao hobi pjevačica. Glazba i pjevanje su njezine prve ljubavi. Svira violinu jer joj je to najgraciozniji instrument. Sport, škola i glazba – puno je to za malu djevojčicu no ona kaže da joj je za sada jako zabavno i nimalo stresno. Ima podršku obitelji, cijele Neretve, a od mame najviše. Ona je njezin fan broj jedan. Uvijek joj pomaže oko pjevanja i ona ju najviše savjetuje. Iako prije nastupa ima tremu, sve to nestane kad stane na pozornicu. Jako se veseli nastupu i kaže da će cijela Neretva biti na nogama.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!