Franković o Mesiću: Je li u redu za jednog starijeg gospodina koji je ujedno bio i predsjednik države koristiti neprimjeren rječnik

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon što se bivši hrvatski predsjednik Stipe Masić osvrnuo na nedavna traženja Mostovaca da mu Dubrovačko-neretvanska županija oduzme status počasnog građanina , a raspravlja se i o mogućnosti da više ne bude ni počasni građanin Grada Dubrovnika i posebno zbog njegovog svjedočenja u arbitražnom postupku u kojem je tvrtka Razvoj Golf tužila Republiku Hrvatsku, javio se i gradonačelnik Mato Franković.

„Bivši predsjednik Republike Hrvatske, prije nekoliko dana na temu njegove uloge kao svjedoka tvrtke Razvoj Golf u arbitražnom postupku koji se vodio u Parizu protiv Republike Hrvatske kazao je, između ostalog, kako citiram : ” G…. uvijek isplivaju”.

Vrlo rijetko se mogu složiti s gospodinom Mesićem, ali ovaj put je u pravu. I tako je zapravo i bilo.

Naime, drago mi je što je Republika Hrvatska dobila u arbitražnom sporu vrijednom više od 200 milijuna eura, a strana gospodina Mesića izgubila.

Eto i baš sve što je trebalo isplivati, isplivalo je – kako to nazvati prepuštam njemu.

U redu je ljutiti se kad gubiš, a je li u redu kad izgubiš koristiti neprimjeren rječnik za jednog starijeg gospodina koji je ujedno bio i predsjednik države protiv koje je svjedočio mislim da i nije. Ali, eto ljudi kad gube pomalo izgube i kompas.“, naveo je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!