[VIDEO] Začuđujući rezultati računice: Desna stranka ima primat na lijevim medijima!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta prokomentirao je na facebook stranici te stranke učestalost pojavljivanja pojedinih stranaka u medijima prema kojima je razvidno kako je stranka Most uvelike zastupljenija od ostalih desničarskih stranka u medijskom prostoru.

“U ovom trenutku najjači saveznik i HDZ-a i ljevice je Most. Imate jednu stranku koja kupi desno i nosi lijevo što vam je kao kukavičje jaje. Sada imate nekog čovjeka koji će pokupiti glasove bakica koje idu u Crkvu, katoličke i vjerske mladosti, mladih ljudi koji u njima vide nekakvu borbu protiv korupcije i Most će to sve odnijeti u košarici Sandri Benčić i Tomislavu Tomaševiću i reći će da se radi o ideološkom moratoriju. Što će djeca učiti matematiku samo u školi, kako bi to funkcioniralo?”, zapitao se Radić.

“U jednom trenutku mi je palo na pamet da usporedim N1 tv, Novu tv, RTL tv, Index, Telegram, Net.hr, neka tri izrazito lijeva portala i tri lijeve televizije (s time da su prve dvije defacto dio United grupe za koju znamo da je u vlasništvu g. Šolaka, srpskog tajkuna) pa je tako Most zastupljeniji na N1 za 400 posto, Nova tv kao najgledanija hrvatska televizija po svim istraživanjima 1.200 posto više, RTL 370 posto više, Index 450 posto više, Telegram je 170 posto više (Bravo za Telegram! Drago, nastavi samo pisati), Net.hr 670 posto više. I sad vas ja pitam: Jesu li ovo lijevi mediji? Kako to da lijevi mediji protežiraju jednu desnu stranku? Ili to nisu lijevi mediji ili Most nije desna stranka, trećeg odgovora nema”, jasan je bio Radić.

Foto: fah


PODIJELI S PRIJATELJIMA!