
Počinje još jedan Mediteranski sajam u Dubrovniku, čeka vas obilje domaće organske hrane
Tradicionalni Mediteranski sajam i ove godine stiže u Dubrovnik od 11. do 15. ožujka, a sudeći prema najavama i ove godine sve posjetitelje očekuje obilje domaće organske hrane koju će u Dubrovniku prezentirati izlagači iz cijele Hrvatske.
Organizator događaja Vedran Kraljević kaže kako je danas ljudima puno privlačnija organska hrana nego na samom počecima kad ljudi nisu toliko niti znali o temi i važnosti organske hrane.
“Danas je sve puno lakše jer su ljudi informirani o važnosti organske prehrane, a osim toga sigurni su da na našem sajmu mogu pronaći certificiranu eko hranu od domaćih proizvođača bilo da se radi o pčelinjim proizvodima, voću, povrću, suhomesnatim ili bilo čemu drugome.” priča nam Kraljević.
Ove godine sve posjetitelje osim odlične domaće hrane sve posjetitelje očekuje i odličan zabavan program pa će se tako na sajmu zaplesati i Linđo, a organizirane su i brojne zanimljive radionice uz poznate kuhare poput Tomislava Špičeka.
Sajam se može posjetiti svaki dan od 9 do 20:30 sati