RADOVI NA LAPADSKOJ OBALI Inina crpka na Orsanu uskoro počinje s radom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon rekonstrukcije Lapadske obale i brojnih problema koje su imali, Inina crpka na Orsanu uskoro bi trebala početi s radom.

Naime, krenuli su radovi na sanaciji odvodnje i zamjeni separatora ulja, a do završetka ne bi trebalo čekati dugo. Kako su nam potvrdili iz Ine, očekuje se kako bi sve moglo biti gotovo do kraja srpnja.

Pojasnili su zašto su građani tako dugo čekali na mogućnost opskrbe gorivom.

“Tijekom rekonstrukcije obalnog područja investitor kojega je angažirao Grad Dubrovnik, oštetio je opremu benzinske postaje Dubrovnik-Orsan. Kako bi počela sa sanacijom oštećene infrastrukture, INA je morala ishoditi odobrenje Grada”, naveli su iz ove kompanije te dodali kako će nakon završetka radova maloprodajno mjesto Dubrovnik-Orsan biti otvoreno za kupce. Podsjetimo, radove na rekonstrukciji Lapadske obale izvodila je tvrtka Texo Molior.

Budući da je rekonstrukcijom Lapadske obale došlo do promjena u izgledu ove prometnice, na Ininoj crpki više neće biti moguće puniti gorivo za automobile nego samo za plovila. Svakako ovo su dobre vijesti za vlasnike plovila budući da je ova crpka jedina takva na užem području Dubrovnika.

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!