Ovog ljeta umjesto Postire plovi brži i ugodniji katamaran

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ako ste se ovih dana vozili do Elafita onda ste uživali u ugodnoj vožnji katamaranom Kata koji je uveden ovog ljeta na traženje samih stanovnika kazala je glasnogovornica Jadrolinije Marija Zaputović.

“Na traženje lokalne zajednice Jadrolinija je uvela jedan od najmodernijih i najnovijih katamarana iz svoje flote, riječ je o katamaranu Kata i kako doznajemo povratne informacije s terena su odlične. Ono što su ljudi posebno dočekali s oduševljenjem jest izlaz i kretanje po krmi broda, a ističemo i to što je brod u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom čime smo uspjeli podići kvalitetu usluge i na ovoj razini.” kaže Zaputović.

Iako katamaran plovi znatno brže od prijašnjeg broda Postira iz Jadrolinije ističu kako se ipak trebaju držati rasporeda plovidbe koji je već ranije utvrđen, a proteklih dana bilo je i pritužbi na velike gužve zbog čega su pojedini putnici bili prepušteni pronalasku drugog načina prijevoza. Po tom pitanju Zaputović ističe kako je najsigurniji način kupnja karte unaprijed.

“Ovo nisu redovne situacije, ali gužve očekujemo u ljetnim mjesecima zbog velikog broja turista koji posjećuju naše otoke. Upravo zato Jadrolinija je uvela opciju rezervacije mjesta na brodu što znači da kupljena karta za pojedino putovanje garantira da će te se i u krcati na pojedinu liniju, a uvijek je dio mjesta stavljen na raspolaganjem našim otočanima kako se ne bi dogodilo da ne mogu putovati na otok ili s otoka jer su turisti pokupovali sve karte”, glasnogovorica Jadrolinije Marija Zaputović.

Foto: Jadrolinija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!