Najposjećeniji regionalni street food festival stiže u Dubrovnik!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bliži nam se i službeni početak ljeta: dugo planirani godišnji odmori konačno će se realizirati, fjaka dolazi u prvi plan i tražimo načine kako se opustiti i dobro se zabaviti.

Sve oči i ovog su puta uprte u jug koji iz godine u godinu bilježi fantastične turističke rezultate, a ima i plan za dobar provod. Zato se i najpopularniji regionalni festival Burger fest seli u Dubrovnik, kako bi na najbolji mogući način obilježio prve dane kalendarskog ljeta. Potvrdila nam je to glasnogovornica Burger festivala Marija Pajić Bačić.

“Burger fest napokon seli u prekrasan Dubrovnik. Inače najpopularniji regionalni street food festival, kako bi na najbolji mogući način obilježio prve dane kalendarskog ljeta. Nakon uspjeha Pizza festivala u Dubrovniku, kada se u četiri dana trajanja festivala pojelo više od 10 tisuća pizza, na red je došao i burger. Tako će od 20. do 30. lipnja, od 14 sati do ponoći, Lazareti postati središte za sve ljubitelje izvrsne hrane i odlične glazbe. Ova ekipa strastvenih gurmana i event majstora koji stoje iza najboljih hrvatskih festivala, napokon su odlučili mnogima donijeti omiljeno jelo u Dubrovnik”, kazala je Marija Pajić Bačić.

Podsjetimo, zaista kroz protekle godine, Burger festival postao je sinonim za mjesto fantastične hrane, sjajne ponude pića i genijalne atmosfere, a sada se odlučio preseliti i na more te za Dubrovčane i njihove goste pripremiti pravi gastro-spektakl.

Lazareti su se dosad pokazali kao savršena kulisa za razna druženja pa će krajem lipnja ugostiti brojne majstore burgera: neka su imena Dubrovčanima već dobro poznata, dok će neke delicije tek upoznati!

Dakle, što donosi Burger festival u Dubrovniku?

“Posjetitelji će moći uživati u burger specijalitetima koje pripremaju Institut za burgere by Mate Janković, Chef’s burger by Ivan Pažanin, Guloso Burgers & More, Picnic – mingle & fun, kDogs, Kenova? by Branko Kusovac te Beg’s Plant Based. Za raskošnu ponudu pića bit će zaduženi Beer & Cocktail Bar i Gingle Bells. Naravno, kako se sve poklopilo s trajanjem Europskog nogometnog prvenstva, neće nedostajati ni bogate navijačke atmosfere, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan”, najavila je Pajić Bačić.

“Stoga, čak 11 dana – ovaj će najukusniji festival osim najljepše kulise i bogate gastronomske ponude – svojim posjetiteljima nuditi bogat glazbeni program i sjajnu navijačku atmosferu”, zaključila je glasnogovornica Festivala Marija Pajić Bačić.

Ovaj tekst je sufinanciran od strane Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!