TATE PONOVNO U AKCIJI Marijo je zaista posebno i prekrasno dijete koje treba pomoć

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Udruga Tata je tata opet pokazuje svoje veliko srce. Naime, organizirali su još jedna velika akcija za dječaka iz Konavala Marija Božinovića. Marijo je zaista posebno dijete koje živi s mišićnom distrofijom i nepokretan je, uz puno drugih zdravstvenih problema koji mu se provlače kroz život, pri čemu treba cjelodnevnu brigu.

Uvijek spremni pomoći u ovakvim situacijama, definitivno su tate iz udruge Tata je tata. Više o akciji nam je kazao Ivica Hajdić.

„Odlučili smo pomoći ovom dječaku koji zaista nema adekvatne uvjete za normalan život. Roditelji ga doslovno moraju fizički prenositi iz prostorije u prostoriju, uz puno barijera, tako da je ovo zapravo akcija koja je pokrenuta da bi se upravo njemu napravio izdvojeni sanitarni čvor i soba”, pojasni je Hajdić.

Pozvao je sve ljude dobre volje da pomognu dječaku. Na Facebook stranici Tata je tata nalazi se broj žiro računa na koji mogu uplatiti određeni iznose direktno na račun obitelji. Udruga je zapravo spona između obitelji kojoj je potrebna pomoć i medija.

Hajdić ističe kako su zaista jako zadovoljni odazivom ljudi do sada.

„Stavili smo rok od dva tjedna i mislim da ćemo u tom razdoblju uspjeti skupiti dovoljno sredstava da se napravi potreban izdvojeni objekt kako bi naš Marijo imao normalne uvjete dostojne normalnog života. Tako da pozivam još jedanput sve naše sugrađane, sve drage ljude da uplate i da zaista podrže ovu akciju. Marijo je jedno prekrasno dijete koje je prije svega zahvalno unatoč svim životnim poteškoćama. Sa sigurnošću mogu reći kako ova pomoć ide u prave ruke. Bitno je dakako i da je sve transparentno, da se zna kako je ovo ciljana akcija za obitelj. Odvojite koliko možete jer ćete s tim napraviti jedno veliko dobro djelo”, poručio je Ivica Hajdić iz udruge Tata je tata.

Marijo možda nema jednaku priliku kao njegovi vršnjaci da bezbrižno igra nogomet po konavoskim ledinama, da se kupa na Vapini, Penđi i Pasjači sa svojom ekipom. Unatoč tome, Marijo je nasmijan, veseo i optimističan.

Akcija će trajati iduća dva tjedna, a vaše donacije možete uplatiti izravno na njegov račun koji je obitelj otvorila za ovu svrhu:

Marijo Božinović

HPB HR7123900013222507082 ako vam traži model, upišite 99. U opisu napišite “Donacija za Marija”.

Ako imate bilo kakva pitanja, želite pomoći na neki drugi način ovoj obitelji da olakšamo život našem malom heroju, kontakt mame Paule je 091 583 9597 i tate Tomislava 091 897 3614, dok je adresa obitelji Gruda 90, 20215 Gruda.

Podržimo našeg Marija da lakše brodi nemirnim morem života koje mu je odredila sudbina.

Kate Lujo


PODIJELI S PRIJATELJIMA!