Knežević o koaliciji i raspodjeli na listama: ‘Nadam se da ću imati dobro mjesto, X. izbornu jedinicu mogli su i bolje zastupati’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Deset političkih stranaka ljevice i centra postiglo je dogovor o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore pod sloganom ‘Za bolju Hrvatsku’. Uz SDP-ovog Peđu Grbina stali su predstavnici stranaka – Fokus (Davor Nađi), IDS (Dalibor Paus), PGS (Darijo Vasilić), Reformisti (Radimir Čačić), Centar (Ivica Puljak), Radnička fronta (Denis Geto), Stranka s imenom i prezimenom (Dalija Orešković), Glas (Anka Mrak Taritaš) te HSS (Krešo Beljak).

Na jugu Hrvatske SDP-ovcima se priključuje i Centar. Porazgovarali smo s članicom Centra Viktorijom Knežević o novonastaloj koaliciji.

“Trebamo uskladiti programa, to je najvažnije pa tek onda idemo razgovarati o ljudima koji će nositi liste i koji će biti najbolji za realizaciju tih programa”, poručila je Knežević.

Dodala je kako se nada da će ove stranke biti ujedinjene oko tema.

“Kao građanin ove zemlje i političarka smatram da su bitna pitanja pravosuđa te borba protiv korupcije i kriminala. To su teme oko kojih se svi možemo udružiti, od Fokusa do Radničke fronte. Toliko je posla u državi da se možemo ‘polomiti’ u sljedeće četiri godine da sve to napravimo. Zbog svega toga vjerujem neće doći do izražaja razlike u nama koje postoje jer smo suglasni oko najvažnijih pitanja koja treba riješiti. Posebno je puno posla oko javne uprave koja je srce i pluća svake države, kao i pravosuđe. To je u našoj zemlji rak rana i ne postoji nesuglasica kod ovih stanaka po tom pitanju. Vjerujem kako ćemo se usuglasiti  i prionuti poslu u rješavanju neuralgičnih točaka i kritičnih pitanja”, poručila je Knežević.

Osvrnula se i na svoju poziciju u X. izbornoj jedinici.

“Nadam se da ću biti na listi za X. izbornu jedinicu i da ću imati dobro mjesto na toj listi. Vjerujem da ću imati priliku u četverogodišnjem razdoblju boriti se za građane Dubrovnik i za interese svih  nas koji smo u toj izbornoj jedinici. Mislim da je ona mogla biti puno bolje zastupana i da je malo ljudi poput Marijane Puljak i Miša Krstičevića kojima želim pomoći”, zaključila je za Jug info članica Centra Viktorija Knežević.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!