Tko sve ima pravo na produženje povlaštenih godišnjih abonamenata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

 Iz Libertasa Dubrovnik obavještavaju sve osobe starije od 65. godine života s prebivalištem na području Grada Dubrovnika, kao i svi ostali korisnici koji su obuhvaćeni Mjerama socijalnog programa grada Dubrovnika za 2024.godinu kako će se ponedjeljka  12. veljače započeti sa produživanjem povlaštenih godišnjih karata za javni gradski prijevoz putnika.

Godišnje karte za osobe starije od 65. godina života (plavi pokazi) moći će se produžiti na svim prodajnim mjestima Libertasa. Godišnje karte za članove raznih udruga osoba s invaliditetom, članove udruga koje se bave socijalno-humanitarnom djelatnošću, članove uže obitelji poginulih branitelja i civila iz Domovinskog rata, vojne i civilne invalide iz Domovinskog rata, dobrovoljne darivatelje krvi, volontere u socijalno humanitarnim udrugama i sve ostale obuhvaćene navedenim Mjerama također će se moći produžiti na svim prodajnim mjestima isključivo temeljem ovjerenim popisa  od strane nadležnog Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo grada Dubrovnika.

Svi korisnici su dužni prilikom ostvarivanja prava na povlaštenu kartu predočiti ovlaštenoj osobi osobnu iskaznicu kao dokaz prebivališta na području grada Dubrovnika. Te godišnje karte su besplatne za korisnike, jer obvezu plaćanja preuzima Grad Dubrovnik, dok se nova iskaznica, izrada karte, naplaćuje od korisnika sukladno Cjeniku usluga u iznosu od 2,65 EUR.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!