Kupljen novi aparat za Odjel neurologije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zajedničkim snagama Opće bolnice Dubrovnik, Du Motiona i Društva multiple skleroze DNŽ kupljen je novi aparat za Odjel neurologije i to Color doppler krvnih žila vrata.

“Sve je počelo prošle godine pozivom iz Du Motiona i viješću kako će građani za nas trčati utrku 5K,zbog čega smo bili najblaže rečeno presretni. Prepoznati. Zahvalni. Želimo istaknuti da udruge osoba s invaliditetom nemaju puno novaca i svaka je humanitarna namjera predivna i potrebita. No, nešto se u nama preokrenulo nakon tog poziva. Vagali smo kako postupiti, jer trebali smo novce, ali bili i na korak od 20 godina postojanja udruge. Mogao je telefon i ne zazvoniti, mogli smo proći bez te akcije i saznanja…

Upravo zbog rođendana, zbog svih ljudi koji su nam pomagali sve ove silne godine, zbog svakog doniranog centa, zbog svake lijepe riječi upućene članovima odlučili smo na neki način vratiti našem Gradu i Županiji. Odlučili smo kupiti potreban aparat, koji nije samo za oboljele od multiple skleroze,već za sve sugrađane u potrebi.  I kupili smo ga! Svi vi koji ste trčali ili donirali i tako nas podržali, možete sada kad uđete na Odjel za neurologiju reći “I ja sam doprinio/doprinijela ovome.” Svima od srca veliko hvala!”, poručili su iz Društva multiple skleroze DNŽ.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!