Sutra zaobiđite Obalu Stjepana Radića, koristite ovu obilaznicu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zbog izvođenja zahtjevnih radova na montaži nosive čelične konstrukcije u sklopu izvođenja radova na rekonstrukciji place Gruž investitora Sanitat d.o.o., u srijedu, 17. siječnja dolazit će do povremenog zatvaranja prometa Obalom Stjepana Radića.

Kako javljaju iz dubrovačke gradske uprave, zbog potrebe dopreme, prijenosa i montaže drugog kontingenta elementa nosive čelične konstrukcije tržnice Gruž u srijedu će se u vremenu od 8:30 do okvirno 19:30 sati promet Obalom Stjepana Radića zatvarati na trideset minuta svaka dva sata. Promet svim vozilima, osim interventnim, bit će onemogućen u polusatnim intervalima (koliko otprilike traje iskrcaj elemenata čelične konstrukcije s kamiona i njihov prebačaj na tržnicu). Prolazak u ostalom vremenu dozvolit će se, a sukladno situaciji na terenu.

Zbog kompleksnosti ovih zahvata u završnoj fazi temeljite rekonstrukcije gruške place nije moglo pristupiti drugim rješenjima. Građani se mole za razumijevanje i strpljenje zbog očekivanih većih gužvi u prometu.

Kako bi se osiguralo što urednije odvijanje prometa s manje zastoja, djelatnici prometnog redarstva rasporedit će se na križanju na Solskoj bazi te će se kao zaobilazna cesta za kretanje vozila koristiti ulica Andrije Hebranga (dvosmjerno) i ulice Dr. Ante Starčevića – Splitski put – Vladimira Nazora.

Prometni redari upravljat će prometom i na križanju Ilijna glavica gdje se očekuje veće prometno opterećenje.

Tijekom čitavog trajanja radova javni gradski prijevoz odvijat će se alternativnim pravcima o čemu će javnost detaljno obavijestiti Libertas Dubrovnik, dok će se osigurati neometano propuštanje vozila hitne pomoći i drugih interventnih službi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!