Evo gdje se u Dubrovniku nalazi Obiteljski centar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Obiteljski centar, Područna služba Dubrovačko-neretvanska obavještava sve stanovnike županije da se Obiteljski centar preselio na novu adresu. Od sada ih možete pronaći u zgradi TUP-a, ulaz iz ulice Svetoga Križa, kućni broj 3.

Obiteljski centar je javna ustanova koja se bavi preventivnim i savjetodavnim radom te se kod nas možete uključiti u savjetovanje vezano za sve poteškoće koje se tiču roditeljstva, odgoja te partnerske ili obiteljske komunikacije. U savjetovanje se također mogu uključiti i djeca i mladi s poteškoćama vezano  za mentalno zdravlje ili probleme u ponašanju te na taj način razvijati sliku o sebi te vlastite komunikacijske i socijalne vještine.

“Preseljenjem na novu adresu željeli smo unaprijediti naš rad te vam omogućiti lakši pristup našim uslugama i podršci. Nova lokacija nam pruža mogućnost da budemo još bliže vama i vašim potrebama. Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem naše email adrese: oc-dubrovnik@obiteljski.hr   Radujemo se što ćemo vam pružiti kvalitetnu podršku na našoj novoj lokaciji. Hvala vam na povjerenju koje ste nam dosad pružili i radujemo se daljnjoj suradnji”, poručili su iz Obiteljskog centra.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!