OBJAVLJEN NATJEČAJ Dodijelit će se 23 kućice, ovo su detalji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dubrovačka baština d.o.o. raspisala je Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za  obavljanje ugostiteljske djelatnosti za vrijeme održavanja manifestacije „Dubrovački zimski  festival“. 

Javni poziv je raspisan za blagdanske kućice koje će biti postavljenje na Stradun, Pilama (Brsalje),  Gundulićevoj poljani, Uvali Lapad, Gružu i u Mokošicu. Ukupno će biti 23 kućica, od kojih će biti 11 na Stradunu, četiri na Pilama, pet na Gundulićevoj poljani, po jedna u Uvali Lapad, Gružu i u Mokošici.

Tri tisuće eura plus pdv je kućica na Stradunu,  dvije i pol tisuće eura kućica na Gundulićevoj poljani, 2200 eura na Pilama, a 1800 eura u Uvali, Gružu i Mokošici.

Cijena ponuđenog iznosa za kućicu predstavlja iznos zakupnine jedne kućice, troškove  transporta, montaže i demontaže iste i troškove električne energije.  Iste će se  davati u zakup u vremenu od 2. prosinca 2023. do 6. siječnja 2024. godine. 

Javni poziv se provodi od 13. listopada 2023., a razmatrat će se ponude koje su pristigle  zaključno do 27. listopada do 10:00 sati. 

Detalje natječaja pogledajte ovdje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!