Završeno asfaltiranje u Peytonu, u Šumetu, na Pobrežju i dijelu ceste do Osojnika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sukladno predviđenim rokovima, dovršeni su radovi asfaltiranja u Ulici Marka Marojice, u Šumetu, u ulici Milakov do na Pobrežju te na dijelu ceste od Pobrežja do Osojnika. Svi radovi izvedeni su u sklopu programa pojačanog održavanja gradskih prometnica i javnih površina.

Radove asfaltiranja u naselju Peyton, na dijelu Ulice Marka Marojice do spoja s Janjinskom ulicom, vrijedne 47.970,00 eura (bez PDV-a) izvodila je tvrtka Tehnogradnja d.o.o., dok je tvrtka Dubrovnik Ceste d.d. izvela radove  asfaltiranja dijela nerazvrstane ceste u ulici Milakov do na Pobrežju, dužine oko 210 metara, vrijedne 30.542,72 eura (bez PDV-a).

Dio nerazvrstane ceste u Šumetu u dužini od oko 700 metara uređen je od strane Tehnogradnje d.o.o., a ukupni iznos ugovora je 63.431,00 eura (bez PDV-a).

Tvrtka Asphalt Team d.o.o. angažirana je za asfaltiranje dijela nerazvrstane ceste Osojnik-Pobrežje, ukupne dužine oko 2.100 metara i vrijednosti 229.800,00 eura (bez PDV-a).  S današnjim danom bit će u cijelosti provedeno asfaltiranje prve dionice u dužini od 1.600 metara.

Podsjetimo, kako bi optimizirao rokove uređenja i saniranja gradskih prometnica i time ubrzao izvođenje radova, Grad Dubrovnik ove je godine po prvi put odlučio razdvojiti javne nabave, i to za redovno i pojačano održavanje nerazvrstanih cesta i javnih prometnih površina. Postupak za pojačano održavanje proveden je po novom modelu, dinamičkim sustavom nabave. Na natječaj su se tako mogli javiti svi zainteresirani gospodarski subjekti koji zadovoljavaju minimalne uvjete. Inicijalno su odobreni svi oni koji zadovoljavaju uvjete te im se, po potrebi, šalju pozivi za dostavu ponuda za pojedine rekonstrukcije prometnica.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!