Mladi iz prijateljskog grada Bad Homburga u posjetu Gradu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić primila je  u Velikoj vijećnici mlade iz njemačkog Grada prijatelja, Bad Homburg, koji borave u posjetu Dubrovniku.

 

Ovom prigodom zamjenica Tepšić zaželjela je dobrodošlicu mladima i istaknula sjajnu i otvorenu suradnju dvaju gradova kroz protekle godine, poglavito kada je riječ o razmjeni mladih generacija, stvaranja novih prijateljstava i poznanstava, kreiranja zajedničkih zabavno-edukacijskih, sportskih i umjetničkih programa.

 

“Dugogodišnja suradnja Dubrovnika i Bad Homburga pokazuje se zaista uspješnom i plodonosnom na zadovoljstvo obiju strana. Lijepo je vidjeti i znati koliko je uistinu vrijednih projekata, razmjena do sada ostvareno i održano, a posebno veseli što je u toj suradnji naglasak upravo na mladim generacijama, sportu i glazbi – naglasila je ovom zamjenica Tepšić.

 

U ime gradske uprave Bad Homburga, Marc Nolte zahvalio je na današnjem prijemu, kazavši kako  izvrsna suradnja potiče nastavak organiziranja susreta različite vrste i stvaranja inovativih projekata. U svom kratkom izlaganju, uputio je riječi hvale za gostoprimstvo kako predstavnika gradske uprave, tako i svih stanovnika Dubrovnika.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!