Dubrovački gradski vijećnik postao hit nacionalnih medija

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iako su brojni Dubrovčani navikli na njegove ispade, javni istup gradskog vijećnika Ivice Roka ne ostavlja ravnodušnim one koji ga po prvi put vide. Tako je Roko ovih dana posao zvijezda nacionalnih medija zbog ispada koji je imao na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika. Podsjetimo, Roko je tad dovikivao iz klupe, spominjao otvaranje javne kuće, davao novac pročelnici Nadi Medović… Zbog svega toga mnogi su pomislili kako je Roko alkoholiziran došao na sjednici, no on je to za radio Ragusu to opovrgnuo.

“Nisam bio pijan”, kazao nam je, no dodao je kako se slaže da njegovo ponašanje na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća ipak nije bilo primjereno, a osobito prema Nadi Medović.

“Nije bilo primjereno, nije bilo uredu što sam gospođi Nadi Medović bacio na stol tih pet eura i ovo prilikom javno se ispričavam gospođi Medović za takvo ponašanje”, priznao je Roko u telefonskom razgovoru za Ragusu.

I nacionalni mediji su izvještavali o Rokovom ispadu tijekom sjednice.

“Naime, gospara Roka već dulje vrijeme opterećuje što u svome Gradu ne može koristiti usluge javne kuće, a još više što se po tom pitanju ne radi apsolutno ništa. Zato je prošlog tjedna, popevši se pred govornicu Gradskog vijeća, podijelio prisutnima lekcije, psujući Boga, inzistirajući na bordelu ilitiga ‘kazinu’ te priredivši čitav cirkus pred šokiranim vijećnicima.

No, od osebujnog gradskog vijećnika, karićaša kojega Dubrovčani znaju dugi niz godina susrećući ga po dubrovačkim ulicama, takvo što se moglo i očekivati. Poznavatelji dubrovačkih prilika znaju jako dobro da Rokovi zahtjevi nisu od jučer”, piše portal Dnevno.hr uspoređujući Roka s Ričardom iz Zadra.

Video pogledajte ovdje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!