Dubrovčanin oduševljen brodom koji je nedavno bio u gruškoj luci: Resilient Lady je impresivan!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

“Najfotografiraniji i najgrublji brod sezone”, tako su ovih dana opisivali ogromni kruzer Resilient Lady koji je bio privezan u Luci Gruž.
“Kašun! Ne gusta me nimalo pa da je sve u zlatu unutra…”, nizali su se na društvenim mrežama komentari prozivajući ovu grdosiju “industrijom bez šarma”. Mnogi će reći previše, ali ovaj najnoviji brod kompanije Virgin Voyages može primiti 2700 putnika, ima 17 paluba, a hvale se brojnim sadržajima. Postoji više od 20 restorana, bezbroj barova i salona, ​​mega-noćni klub, prostori za nastupe, bazen s ležaljkama, karaoke bar, spa, luksuzne trgovine, pa čak i salon za tetovaže.

Dubrovčanin Frano Bezić bio je sretnik budući da je imao priliku posjetiti ovaj brod prilikom dolaska u grušku luku. Bezić nam je otkrio kako je bio samo posjetitelj na nekoliko sati zahvaljujući prijatelji koji radi u kompaniji Virgin Voyages.

“Iskreno nisam oduševljen vanjskim izgledom broda, svi ti veliki kruzeri su manje-više izrađeni na isti način, međutim ulaskom u unutrašnjost broda Resilient Lady bio sam doista impresioniran! To je ogroman brod s puno sadržaja i aktivnosti. Zamišljam kako čovjek koji pođe na putovanje s ovakvim brodom na sedam dana doista ima što raditi. To je jedan moderan kruzer koji je drugačiji od kruzera kompanija MSC ili Royal Caribbean”, opisuje Bezić te dodaje kako je inače ljubitelj manjih brodova s kojim bi rado putovao.

No, ipak ga je Resilient Lady očarao.

“Jedan cijeli kat je pun restorana raznih vrsta, imaju noćne barove, bazene, dnevne loungeove, pa čak i trkačku stazu da se putnici mogu rekreirati. Impresioniran sam veličinom i uslugom koju pruža ovaj plutajući grad”, zaključio je Dubrovčanin Frano Bezić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!