Za sanaciju, izgradnju i opremanje sportskih igrališta dodijeljeno 80 tisuća eura

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U sklopu aktivnosti na održavanju sportskih igrališta i objekata koje provodi Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport Dubrovačko-neretvanske županije, po objavljenom Javnom pozivu za podnošenje prijava projekata sanacije, izgradnje i opremanja sportskih igrališta i objekata na području Dubrovačko-neretvanske županije za 2024. godinu te sukladno Odluci o dodjeli sredstava na području županije sufinancirat će se sanacija, izgradnja i opremanje sportskih igrališta i objekata u ukupnom iznosu 80.000,00 eura.

Sredstva su dodijeljena gradovima Metkoviću, Pločama i Korčuli, općinama Dubrovačko primorje, Konavle, Blato i Lastovo, nogometnim klubovima Jadran Ploče LP i Putniković, te Udruzi lađara Vidonje.

U ovogodišnjem proračunu za Javni poziv za podnošenje prijava projekata sanacije, izgradnje i opremanja sportskih igrališta i objekata osiguran je iznos od 100.000,00 eura što je 23 posto više nego u 2023. godini. Poziv je otvoren do 30. studenog 2024. godine ili do iskorištenja planiranih sredstava.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!