Mažoretke Župe dubrovačke kod Nardellija: Svojim uspjesima promoviraju i Župu, bravo cure

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Župski općinski načelnik primio je Mažoretke Župe dubrovačke  povodom  odličnih rezultata koje su osvojile na 27. Državnom prvenstvu mažoretkinja u Varaždinu koji je ugostio više od tisuću mažoretkinja iz četrdesetak timova iz dvadesetak hrvatskih gradova i općina.

Nardelli je posebno čestitao seniorkama koje su nastupile u solu, duu i skupno u koreografiji. Na čelu s  predvodnicom Lanom Glavinić seniorke Lara Herceg, Viktorija Herceg, Petra Radić, Katarina Perović, Kristina Kristović, Leonarda Lazarević, Ani Žitnik i  Lucija Klis sa svojim uspjesima na državnom natjecanju plasirale su se na europsko prvenstvo koje će se uskoro održati u Beogradu. 

Posebna zahvala na ostvarenim rezultatima, medaljama i svemu što Mažoretkinje Župe dubrovačke  predstavljaju išla je voditeljici Marijeti Klis koja ulaže veliki trud u kvalitetu rada, a samim tim i promociju  mažoretkinja i Župe dubrovačke.

Temeljem dobrih rezultata i promocije naše Općine svaku od 9 medalja koje su se plasirale na europsko prvenstvo načelnik je pojedinačno  nagradio simboličnom nagradom, a udruzi Mažoretkinja dodijeljena je potpora za realizaciju sudjelovanja na europskom prvenstvu u Beogradu.

Općina Župa dubrovačka Mažoretkinjama Župe dubrovačke želi puno sreće i uspjeha na nadolazećem europskom prvenstvu. 

Nakon prijema kod načelnika mažoretkinje  su spontano zaplesale na trgu ispred Općine na veliko veselje djece iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka kao i prolaznika koji su se zaustavili i uživali u nastupu. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!