EMOTIVAN TRENUTAK Željno čekani ‘Oliver’ je krenuo u svoju službenu plovidbu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Željno čekani Jadrolinijin trajekt “Oliver”, nazvan po pjevaču Oliveru Dragojeviću, od danas će redovito ploviti i povezivati dva omiljena mjesta Olivera Dragojevića, Split i Velu Luku.

Trajekt je, nakon petomjesečnih prilagodbi zahtjevima Hrvatskog registra brodova, u subotu uvečer  isplovio iz Rijeke, prema planu u nedjelju ujutro je stigao u Velu Luku gdje je odradio testno pristajanje, a popodne je došao u Split. Danas u 10.30 sati odradio je svoje prvo putovanje prema Veloj Luci što će mu biti redovita linija.

„Bio je zaista emotivan doček u Splitu, svi naši trajekti, putnici i stanovnici koji su bili tu su ga pozdravili. Zaista smo zadovoljni, stigla nam je prinova i srce nam je veliko“, kazala je Jelena Ivulić iz Jadrolinije Split.

Dodala je kako je brod tehnički ispravan te uspješno odgovara zahtjevima obje luke.

„Uspješno je odrađeno testno pristajanje i sve je dobro prošlo. ‘Oliver’ je tu da s nama plovi i smatramo kako imamo jedan veliki iskorak što se tiče usluge. Salon je zaista lijepo uređen i vjerujem da će putnici biti zadovoljni“, zaključila je regionalna voditeljica Jadrolinije Jelena Ivulić.

Oliver će prometovati na liniji Vela Luka – Split, a u luci Ubli na Lastovu u tijeku je rekonstrukcija pa dok ona traje spojnu vezu između Vele Luke i Lastova odrađivat će trajekt Bartol Kašić.

Foto: Jadrolinija u srcu


PODIJELI S PRIJATELJIMA!