SDP pobijedio na ponovljenim izborima u Račišću

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na ponovljenim izborima za Mjesni odbor Račišće pobijedio je SDP osvojivši tri mandata, dok je HDZ dobio dva vijećnička mjesta.

U tom korčulanskom mjesnom odboru izbori su ponovljeni nakon žalbe HDZ-a zbog nepravilnosti u izbornom procesu. Rezultati su tada bili „na knap“ jer je SDP imao 119 glasova, a HDZ samo dva manje.

Na današnjim izborima SDP je dobio 159 glasova, a HDZ 109.

“Poštovane Račiške i Račišćani, zahvaljujemo što ste danas izašli u ovako velikom broju na izbore za Mjesni odbor Račišće, a posebno zahvaljujemo vama koji ste nam dali svoje povjerenje! Hvala vam što ste prepoznali naš dosadašnji trud i zalaganje te program za budući razvoj našeg mjesta. Nastavljamo složno raditi za naše Račišće!”, poručili su iz korčulanskog SDP-a.

Iz korčulanskog HDZ-a ističu kako je njihova lista ostvarila odličan rezultat “usprkos podmetanjima, nadmetanjima i prevarama birača na prošlim izborima”.

“Zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su izašli na ove ponovljene izbore. Naši vijećnici kontinuirano će raditi za boljitak i napredak svoga mjesta!

Pred nama je ustrajan rad na daljnjem razvoju svih mjesnih odbora i gradskih kotara u Korčuli! HDZ je na ovim izborima, dostojanstveno pravedno i pošteno ostvario apsolutnu pobjedu nad vladajućim SDP-om i njihovim koalicijskim partnerima MOŽEMO i MOST-om u 8 od 10 gradskih kotara i mjesnih odbora! Naši sugrađani jasno su poručili da podupiru rad i trud, a ne politikantstva!”, naveli su iz HDZ Korčule.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!