HDZ: U rodnom gradu Grmoje i Petrova, gdje je nastao Most, ovo je već 7. uzastopni poraz od HDZ, a poruku su poslali i Grbinu i Penavi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pobjedom na mjesnim izborima u Metkoviću pohvalila se i središnjica HDZ-a nazvavši to apsolutnim trijumfom HDZ, te apsolutnim potopom Mosta.

“Čestitamo Daliboru Milanu, gradonačelniku Metkovića, našim pobjedničkim kandidatkinjama i kandidatima i svim članicama i članovima naše stranke u Metkoviću! Na izborima za vijeća dvamjesna odbora u užem gradu, na kojima su se natjecali samo HDZ i MOST, postigli smo nikad bolji rezultat, a oni – nikad gori!

U dva prigradska MO-a Vidu i Prudu, u kojima HDZ redovito pobjeđuje, MOST-ovci ili se nisu usudili sastaviti kandidacijsku listu ili to nisu uspjeli!”, navode iz HDZ-a, te nastavljaju:

“Podsjetimo, naša je lista na lokalnim izborima 2021. osvojila 53.14% – u koaliciji s HSLS i HSU. Dalibor Milan, uz potporu tih stranaka, obranio je pak gradonačelničko mjesto sa 62.77% u 1. krugu. A sada smo nastupili – sami! MOST je tada imao 30.47% za gradonačelnika, a 30.14% za Gradsko vijeće.” Iz HDZ-a su također poručili:

“Grmoji & Petrovu ovo je u rodnom gradu, u kojem je i nastao MOST, već 7. uzastopni poraz od HDZ-a!
Dodajmo da u Gradu na Neretvi Grbinov SDP i Penavin DP prolaze još teže dane: nisu bili u stanju čak se ni kandidirati na ovim izborima.”


PODIJELI S PRIJATELJIMA!