Žena koja ruši stereotipe i uživa u gledanju nogometa: “Nikad se nisam u tolikoj mjeri povezala s reprezentacijom kao nakon zadnje utakmice”

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Teško je naći muškarca koji ne voli nogomet, ili teško je naći ženu koja uistinu voli nogomet. U današnje vrijeme mnogi se neće u potpunosti složiti ni s prvom ni s drugom teorijom, jer stvari nisu stereotipne kao nekada.

Jedno što možemo sa sigurnošću potvrditi je da tijekom nogometnih prvenstava zaista raste zainteresiranost čak oba spola za nogometom. Žene i nogomet zaista više nije tabu tema, jer sve više žena pasionirano prati ovaj sport. Euro 2024 je s ogromnim optimizmom pratila naša sugrađanka, inače velika ljubiteljica sporta Maja Čebulc.

“Pratim Europsko nogometno prvenstvo jer sam inače sportski tip, obožavam sport i super mi je pratiti našu ekipu. Međutim, kad igra naša reprezentacija, kada su u pitanja ovakva natjecanja, vjerojatno nije riječ  o nekom obožavanju nogometa, koliko je zapravo obožavanje cijele atmosfere koji prati velika natjecanja, odnosno općenito natjecanja na kojima nastupa Hrvatska reprezentacija”, kazala je Maja koja je uistinu ogromni obožavatelj hrvatske reprezentacije.

“Što god netko rekao o utakmici između Italije i Hrvatske, meni su pružili radost od prve do zadnje minute. Bila je to radost koju nismo osjećali tijekom prve dvije utakmice. Ekipa je bila sjajna, navijači su bili sjajni, toliko sam se isplakala… Nikad se zapravo nisam u tolikoj mjeri povezala s cijelom reprezentacijom, Lukom Modrićem i ostalim. Zaista mi je drago što je baš on zabio gol i što je takav kakav jest”, emotivno opisuje Maja Čebulc.

Kod Maje se redovito gleda nogomet.

“Pratit ćemo Europsko prvenstvo i dalje, samo s nešto manjim uzbuđenjem i interesom nego do sada”, zaključila je Dubrovkinja Maja Čebulc.

Kate Lujo


PODIJELI S PRIJATELJIMA!