Franković ima važan savjet za Bartulicu, a otkrio nam je bi li se i on vozio u Ferrariju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković gostujući u programu Soundset Raguse osvrnuo se na aferu Ferrari koja se veže za novopečenog europarlamentarca Stephena Bartulicu. Naime, on je nakon što su mediji otkrili nesrazmjer u njegovoj imovinskoj kartici, u stožer stranke stigao u Ferrariju kojeg je inače vozi čovjek optužen za pokušaj ubojstva.

“Katastrofa mi je ovo s Bartulicom… Ne možete slati poruku ‘ja sam čovjek iz naroda’ i onda doći u Ferrariju. Ok, možda je on bio pod pritiskom prilikom traženja odgovara o njegovoj imovini i nije se snašao pa je išao iz greške u grešku. Politika inače nije lagan posao, stalno si pod svjetlima reflektora i traži se svaka greška. Ali ako dođe do greške, onda je najbolje čista srca priznati što se dogodilo, a ne nastaviti srljati kroz zid”, smatra Franković koji je pohvalio Bartuličine izborne rezultate i njegov uspjeh.

“To je bio impresivan politički rezultat, ali nije se trebao uzvisiti i tada je napravio ključnu grešku. Održao je govor kao da je postao predsjednik ili premijer i rekao je da dolazi iz naroda i onda se pojavio u Ferrariju. Sve je pogrešno napravio. Ne znam tko ga je savjetovao, ali moj mu je savjet – tog koji ti je rekao da se ukrcaš u Ferrari izbjegavaj u budućnosti u najširem krugu!”, poručio je dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Otkrio nam je kako se on nije nikad vozio u Ferrariju te da nije previše razmišljao o tome bi li volio isprobati to iskustvo.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!