Oporba uzvratila načelnici: U sedam godina niste ni javni wc riješili!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Javno prepucavanje na liniji načelnica Vela Luke Katarina Gugić (SDP) i HDZ-a nastavlja se novom objavom iz oporbenih redova. Općinski HDZ tvrdi da se načelnica osjeća ugroženom te da stoga pribjegava, kako su se u toj stranci izrazili, očajnim mjerama plaćanja medija.

U toj stranci navode da je načelnica „platila čestitku” jednom portalu kako bi pisao o hvalevrijednoj SDP-ovoj vlasti i zločestoj HDZ-ovoj oporbi.

„Ovaj put je ova nestašna ekipa išla korak dalje pa briše sve one nepodobne komentare i blokira osobe koje misle drugačije.

Jer istina se ne smije znati, a nerad se ne smije kritizirati”, tvrde u HDZ-u. Iz te stranke podsjećaju i na nerealizirane projekte i obećanja poput toga da izmjene prostornog plana nisu donesene ni nakon 10 godina, da nije uveden linijski prijevoz putnika do novog pristaništa, da je Vlada RH osigurala Općini više od milijun eura za vrtić prije više od dvije godine, a nije ishođena ni građevinska dozvola.

Nadalje, navode da nije obnovljen derutni zadružni dom, da nije uložen ni euro u otkup terena u poduzetničkoj zoni za koju tvrdite da je ključ u borbi protiv iseljavanja, da nije obnovljen derutni veslački klub i još dosta toga, a u završetku nabrajanja posebno ističu kako načelnica u svojih sedam godina mandata nije riješila ni javni wc.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!