Usvojena izvješća tvrtki, odabrani najbolji ponuditelji za djelatnosti na pomorskom dobru, a Općina prošle godine ostvarila višak u proračunu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Usvojena je Odluka o odabiru najpovoljnijih ponuditelja za dodjelu dozvola za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru u Općini Konavle od 2024. do 2028.godine, a usvojena su i izvješća o radu tvrtki i ustanova u vlasništvu Općine kao i izvještaj o izvršenju proračuna za 2023. godinu na sjednici Općinskog vijeća Općine Konavle koja je održana u ponedjeljak u Cavtatu.

Općina je prošlu godinu završila s 3,16 milijuna eura viška u proračunu, a najveći dio tog iznosa odnosi se na prodaju dijela zemljišta u Poslovnoj zoni Čilipi te realizacije kredita za rekonstrukciju javne rasvjete.

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić istaknuo je kako je izrazito zadovoljan jer se iz dana u dan radi vrhunski posao, a sve tvtke i ustanove završile su godinu uspješno.

”Mi smo zajednica od 8 tisuća ljudi, a radi se vrhunski posao, od Čistoće, Vodovoda, Vatrogasaca, Vrtića i Doma pa nadalje. Zadali smo sebi standarde kojih se teško držati, ali se svi skupa trudimo iz dana u dan i zahvalan sam svim zaposlenicima i čelnim ljudima općinskih tvrtki i ustanova. Sigurno smo u Hrvatskoj među boljim općinama”,  poručio je načelnik Božo Lasić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!