Dvojica muškaraca se potukla ispred obiteljske kuće u Dubrovniku, obojica dobila kaznenu prijavu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Postupajući po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo podnošenjem dviju kaznenih prijava i to protiv 61-godišnjaka za nanošenje teške tjelesne ozljede i prijetnju te protiv 46-godišnjaka koji je osumnjičen za tjelesnu ozljedu.

Naime, jučer tijekom poslijepodnevnih sati, ispred obiteljske kuće u Dubrovniku, zbog ranijih nesuglasica došlo je do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba između dvojice osumnjičenih na način da je mlađi starijeg udario glavom u predjelu nosa, nakon čega je stariji mlađeg skalpelom porezao po ruci prijeteći da će ga ubiti.

Oba muškarca su zatražila liječničku pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje je utvrđeno da je 61-godišnjak dobio lakše tjelesne ozljede, a 46-godišnjak teže tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na daljem liječenju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 61-godišnjak je uz kaznenu prijavu jutros doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok će 46-godišnjak biti procesuiran nakon dovršetka liječenja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!