Dubrovački atletičari zadovoljni proteklom sezonom, nagrađeni najbolji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na Godišnjoj skupštini Atletskog kuba Dubrovnik posebno je naglašen završetak uspješne sezone gdje je taj dubrovački klub po HAS-ovoj tablici uspješnosti klubova završio na 27 mjestu u Hrvatskoj od 96 kluba, a na četvrtom u regiji Dalmacija. Tim su povodom atletičarima uručena priznanja za iznimna postignuća u 2023 godini

Tako je priznanje za najbolju atletičarku dobila Lana Županović, dok je najbolji atletičar Ivan Ruben Urošević. Najperspektivniji atletičar je Nikola Žarić, a atletičarka Nora Begović.

Zahvalnice za postignute rezultate također su dobili Ivana Zlošilo, Antun Zlošilo, Matej Matić, Inge Perić, Viktor Jančić, Anđela Burić, Mauro Gojavić, Dora Bjelogradski, Roza Aleksić, Jakov Aleksić, Mauro Jerković,  Lena Musladin, Nikolina Musladin, Nea Semić, Katarina Herceg, Marta Herceg, Maris Đurišić, Mara Kakarigji, Tina Kakarigji, Lara Atijas, Lucija Pendo, Ante Berković, Nea Ničetić, Lucija Šoš, Sunčica Šandić, Antonia Bevanda, Karla Skurić, Ana Macan, Ruža Marić, te Zara Vlašić.

„Kad se zna u kojim uvjetima radi naš dubrovački klub, uspjeh svih nas je veliko i ugodno iznenađenje, te rezultati svih nas su za svaku pohvalu, kao i motivacija svim atletičarima da daju svoj doprinos i maksimum za klub u kojem nastupaju i brane boje.“, poručili su iz uprave dubrovačkog Atletskog kluba uz želje za još uspješnijiom 2024. godinom.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!