DUBROVAČKA REALNOST ILI ŠALA? Ovaj oglas za stan je hit

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

‘Za sve dušmane, svaka roba ima svog kupca!’, poruka je oglasa koji je osvanuo u popularnoj Facebook grupi gdje Dubrovčani najčešće pronalaze ili nude stanove za najam.

“Iznajmljujem vrhunski stan od 15 kvadrata, friško renoviran, gotovo u blizini starog grada. Stan se nalazi na Zvekovici. Stan je prostran ima veliku dnevnu sobu, veliku spavaću sobu,kuhinju i wc. Pogodan je za dvije studentice. Ne iznajmljujem muškarcima, pušačima, osobama s kućnim ljubimcima, te parovima i obiteljima s djecom zato što bude više štete nego koristi. d kućnih ljubimaca jedino ribice primam. Grijanje je na uljnu peć. Cijena je 923 eura i 32 centa plus režije i polog u visini tri stanarine.

Molim osobe koje nemaju vlastitu nekretninu da zaobiđu ovaj post, samo ste ljubomorni!”, poručila je osoba koja je ovaj oglas objavila uz fotografiju navodne nekrenine što je izazvalo brojne reakcije.

Objava je vjerojatno šaljivog karaktera što je inspirirano dubrovačkom realnošću visokih najmova, neuvjetnih stanova, restrikcija i suludih zahtjeva koje traže najmoprimci pri iznajmljivanju nekretnine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!