Cavtat među 10 savršenih odredišta za putovanje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nova godina je počela sa još jednim velikim priznanjem za Cavtat! Javljaju to iz Turističke zajednice Općine Konavle, te ističu kako je najveći svjetski nezavisni izdavač turističkih publikacija s više od 8 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno, Matador Network, uvrstio je Cavtat na svoju listu 10 odredišta savršenih za putovanje u 2024., odredišta koja se moraju posjetiti prije no što ih svi otkriju, a koja nude iste prirodne ljepote, kulturna iskustva i avanturu kao i mjesta koja se uvijek iznova pojavljuju na feedovima društvenih medija njihovih čitatelja.

 

Po pisanju ovog vodećeg lifestyle brenda, pokrenutog iz uvjerenja da bi sadržaj putovanja trebao govoriti više od hotelskih recenzija i all-inclusive aranžmana i s fokusom na iskustva, mjesta i ljude koji se tek trebaju otkriti, Cavtat je savršeno mjesto za svakoga tko želi preskočiti masu turista u popularnijim hrvatskim gradovima. Ističu ljepotu cavtatske rive, plaže, muzeje, povijesnu arhitekturu, kristalno plavo more, hotele s pogledom na more, ali i brojne aktivnosti u Konavlima i Dubrovniku.

 

Matador mreža sastoji se od globalne mreže pisaca, urednika, filmaša i fotografa koji dijele strast za stvaranjem inovativnog, uzbudljivog i relevantnog sadržaja koji nadahnjuje ljude da istražuju nova mjesta i kulture i postanu bolje informirani građani svijeta.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!