Željko Raguž: Kakvom su ovo sadržaju izložena djeca i tko im krade nevinost

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

„Što uče vaša djeca u vrtićima?“, naslov je priopćenja Dubrovačke stranke, kojeg potpisava predsjednik  Željko Raguž, a u kojem se osvrće na brošuru koju su roditelji dobili u dubrovačkim vrtićima.

„Pobornici smo razvoja i svijet mora napredovati. Da je ikako drugačije, ostali bismo kao civilizacija u kamenom dobu, a pitanje je bi li kotač ikada bio izumljen. Ipak, ne pristajemo da nam se pod izlikom napretka djecu izopačuje. Negdje se granica mora podvući, a smatramo da je to kod odgoja naših najmlađih.

Kakav je ovo uvod, pitate se? Je li došao Krampus i ukrao božićno-novogodišnje blagdane? I kako je moguće da potkraj godine tema nije Čolić na Stradunu nego Dubrovački vrtići?

Malo je reći da smo sablažnjeni sadržajem letka za koji smo mislili da je neka neslana šala.

Dragi naši sugrađani, pogledajte sami vlastitim očima tekst letka koji je dio obrazovanja naših najmlađih, vama na vlastitu procjenu. Pozivamo vas da aktivno pratite kakvom odgojno-obrazovnom sadržaju su izložena vaša djeca i da zabranite bilo kome da im krade nevinost, sve pod krinkom društvenog napretka.“, stoji u priopćenju Željka Raguža, predsjednika Dubrovačke stranke.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!