Ivan Bačić (HDZ): Zbog ovoga sam siguran da ste pogodovali svojem bivšem zamjeniku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

HDZ-ov vijećnik Ivan Bačić i dalje smatra da je poslovni odnos između tvrtke Muškat i Općine Muškat predstavljao pogodovanje od strane načelnika Ante Šeparoviću prema bivšem zamjeniku načelnika Perici Bačiću. Vijećnik Bačić kazao je na zadnjoj sjednici Općine da još uvijek nije dobio odgovor u pisanom obliku, ali je i dodao da mu taj odgovor više ni ne treba. Spomenuo je da je u tri navrata isplaćeno oko 60 tisuća kuna.

„Nije mi poslao odgovor, ali dosta hvalospjeva je istaknuo o firmi, njihovu stručnost i potrebe ovog otoka pa bi oni koji čitaju mogli bi zaključit da nam ni sunce ne bi sjalo bez te firme”, ironično je naveo vijećnik Bačić te naveo da su spomenute isplate namijenjene izradi energetskog certifikata.

„Naručili ste certifikat unaprijed znajući da se ne može Općina javiti jer ne ispunjava uvjete za natječaj. Ovo je bilo pogodovanje da se zaradi deset tisuća eura. Ali ide Božić i više neću ustrajat na odgovoru, mislim da sam odgovor dobio i da ga je javnost dobila”, zaključio je Bačić.

Načelnik Šeparović kazao je da je odgovorio na službenim stranicama Općine i pred novinarima.

„Kada trošim općinski novac, donosim odluke u interesu građana i biram najbolje i najpovoljnije. Imaju i sve odluke i svi dokumenti. Nije problem da odgovaram, problem je što se od istog vijećnika čuju zapaljiva pitanja kako bi se izazvalo neprijateljstvo”, istaknuo je načelnik Šeparović.

Predsjednik Općinskog vijeća Želimir Bosnić dodao je da su objavljeni računi u iznosu od oko pet tisuća eura, a da je Općina Muškatu isplatila oko devet tisuća eura.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!