Počinje prva adventska olignjada, nagradni fond je ‘da ti mozak stane’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ovog vikenda, točnije u subotu 9. prosinca, očekujemo prvu ikad održanu adventsku olignjadu. Sportsko ribolovno ekološko društvo „Šijun“ iz Slanoga organizira natjecanje u lignjolovu.

“Nakon više od mjesec dana odgoda , praćenja vremenske prognoze, napokon će se održati prva adventska olignjada u Hrvata, Squid game Slano 2023. Dozvoljeno je jedan do tri natjecatelja u ekipi, odnosno u barci, kotizacija iznosi 20 eura po natjecatelju”, pojašnjava Srđan Botica, jedan od organizatora ističući bogat fond nagrada riječima “da ti mozak stane”.

“Nagrade će se dijeliti za najbolje ekipe i pojedince, medalje te nagrade sponzora. Ove godine imamo humanitarni cilj. Očekuje nas bogata humanitarna lutrija u suradnji sa udrugom ‘Tata je tata’. Sav prihod od lutrije namjenjen je za akciju Svi za Luciju. Organizirana je i večera za sve natjecatelje, gladni nećemo biti”, poručuje Botica.

Sve detaljne informacije i propozicije natjecanja kao i prijave ekipa dostupne su na Facebook stranici Sportskog ribolovnog ekološkog društva „Šijun“ iz Slanog ili putem broja mobitela 099 733 3312.

Kate Lujo


PODIJELI S PRIJATELJIMA!