Najslušaniji radio u našoj županiji od danas je punoljetan

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Soundset Ragusa, najslušaniji lokalni radio u Dubrovačko-neretvanskoj županiji od danas je punoljetan.
„U životu jednog radija, posebno lokalnog radija, to je uistinu velika stvar koja zaslužuje pozornost, zaslužuje da budemo ponosni na sve što smo do sada postigli”, istaknula je direktorica Ljiljana Grgurić Manjkas dodajući da je svjesna i da biti punoljetan ujedno znači i biti odgovorniji u onome što radiš.

„Pred nama je još puno posla, no duboko vjerujemo da ćemo svi zajedno uskoro postati još bolji, snažniji, slušaniji”, poručila je Grgurić Manjkas uz veliku zahvalu slušateljima, ali i zaposlenicima Soundset Raguse, sadašnjima i bivšima.

„Svim kolegama hvala na trudu, znanju i dobrim vibracijama koje svakodnevno ulažete u svoj rad! Hvala i kolegama koje više nisu s nama. Svi smo mi zajedno dio ove lijepe priče zvane Soundset Ragusa”, zahvalila je Grgurić Manjkas.

U eteru Soundset Raguse svakoga dana zabavljaju vas i informiraju Mato Čupić, Kate Lujo, Daniela Juroš, Marija Kolunđija, Kate Šutalo Cvjetković, ali i Aida Čakić i Igor Kokoruš, a da sustav besprijekorno funkcionira brinu i Gabrijela Krešić i Ivana Stanić.

Rođendansko slavlje u radijskom programu traje čitav dan, a među brojnim čestitarima našli su se Pravila igre, Jure Brkljača, Domenica, Valetudo, Silente i brojni drugi izvođači, kao i kolege s drugih medija poput bjelovarskog Alfa radija, Slavonskog radija iz Osijeka te poznatog TV voditelja i novinara Aleksandra Stankovića.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!