Mediji o pronalasku droge kod SDP-ova predsjednika Gradskog vijeća: Ploče se, na žalost, samo uz drogu spominju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Incident u kojemu je sudjelovao sada već bivši SDP-ov predsjednik pločanskog Gradskog vijeća preplavio je hrvatski tisak. Gotovo da i ne postoji medij, bez obzira je li riječ o lokalnom, regionalnom ili nacionalnom, koji se nije dotaknuo je afere o kojoj je prvi pisao Juginfo.hr.
Podsjetimo, SDP-ov Aleksandar Ostojić uhvaćen je s pola grama crystal metha, opasne teške droge. Dok su mu prilazili policajci, bacio je paketić, ali se nije uspio riješiti dokaza.

Mediji dodatno ukazuju i na činjenicu da je javnost o tomu incidentu doznala sa zakašnjenjem, iako je riječ o osobi koja obnaša visoku javnu funkciju. Tako primjerice Slobodan Dalmacija prenosi: „Neki se pitaju zašto se za sve doznalo s četiri dana zakašnjenja, ali još više ih žalosti što im grad stalno u crnoj kronici završava”, uz veliki naslov: „Pločani: O žalosti, samo nas uz drogu spominju”.

Dnevnik 24sata donosi pak naslov:”Breaking Bad” u vrhu gradskog vijeća Ploče referirajući se na iznimno popularan serijal u kojemu se glavni likovi bave proizvodnjom crystal metha.

Veliki prilog o „padu” Aleksandra Ostojića pripremio je i Dnevnik Nove TV. Novinari te medijske kuće zatražili su Ostojića komentar, no on nije želio komentirati taj slučaj. Njegovi sugrađani iz Ploča u kratkoj TV anketi izrazili su žaljenje što se taj incident dogodio upravo u Pločama.
Ističu da je droga dosta velik problem u Pločama, ali i da bi Ostojić, kao obnašatelj javne funkcije, trebao biti uzor mladima.

Video: Nova TV


PODIJELI S PRIJATELJIMA!