Uhićen dubrovački policajac koji je šmrkao kokain i štitio dilera

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Policajac iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske uhićen je jer je štitio krijumčare droge od kojih je nabavljao kokain, doznaje N1.

Kako je potvrđeno iz PU dubrovačko-neretvanske ovaj policajac uhićen je nakon što se doznalo da je s još jednom osobom u svom stanu konzumirao drogu. Osumnjičen je zbog omogućavanja trošenja droga, ali i neprijavljivanja pripremanja kaznenog djela.

N1 doznaje da svojim kolegama nije prijavio krijumčara koji je prije nekoliko tjedana iz BiH pokušao prošvercati drogu.

Prema informacijama do kojih su mediji došli, radilo se o 20-godišnjaku i 21-godišnjaku koje je policija 21. listopada zaustavila na predjelu Lozice u blizini Dubrovnika. U tom je času 21-godišnjak s novčanice šmrkao kokain, a kada je uočio policajce dobacio je vrećicu u kojoj je bilo ukupno 55 grama iste droge. Sumnja se da su kokain prokrijumčarili iz BiH.

N1 doznaje da je upravo za ovog dilera i njegov naum da kupi veću količinu kokaina u BiH znao policajac koji je sada uhićen, no tu informaciju nije podijelio sa svojim kolegama.

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni policijski službenik je predan pritvorskom nadzorniku, a odlukom načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske udaljen je iz službe i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak”, priopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.

Policijski službenik udaljen iz službe zbog trošenja droga i neprijavljivanja kaznenog djela


PODIJELI S PRIJATELJIMA!