Što je prethodilo otmici u Trebinju? Dubrovčanin nije dozvoljavao djevojci da napusti apartman, a navodno su bili u vezi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tridesetjednogodišnja djevojka koju je oteo Dubrovačanin čiji su unicijali I.S. (24) prebačena je u trebinjsku bolnicu, gdje joj je ukazana ljekarska pomoć, saznaje TrebinjeLive.info.

Djevojka ima manje tjelesne povrede u predjelu grudnog koša i u tijeku je detaljan medicinski pregled, ali, kako saznajne trebinjski portal ona je odbila hospitalizaciju i zatražila da napusti ovu ustanovu, kako bi se vratila u Dubrovnik.

Trebinje live piše kako su Dubrovčanin i djevojka dobrovoljno prešli državne granice između BiH i Hrvatske u subotu, 11. studenog, i tada ništa nije ukazivalo da je riječ o otmici.

Kako saznaju, nakon što su stigli u Trebinje, iznajmili su apartman u privatnom smještaju u naselju Gorica. Šta se točno događalo u apartmanu od subote do današnjeg dana još uvijek se utvrđuje, ali je djevojka uspjela dubrovačkoj policiji prijaviti otmicu, jer joj Dubrovčanin, kako je navela, nije dozvoljavao da napusti iznajmljeni apartman.

Nakon što je slučaj prijavljen dubrovačkoj policiji, oni su kontaktirali kolege u Trebinju, koje su odmah reagirale i privele osumnjičenog Dubrovčanina te ga doveli na kriminalističku obradu u prostorije Policijske uprave Trebinje.

Tokom akcije privođenja kod osumnjičenog Dubrovčanina pronađene su supstance koje asociraju na opojne droge heroin i marihuanu.

Trebinje Live piše kako ono što se za sada zna jeste da su mladić i djevojka nekada bili u vezi i da je ona očigledno svojom voljom došla u taj apartman, ili je barem tako izgledalo na prvi pogled, ali će sve ponovo razmotriti Okružno javno tužilaštvo koje je o događaju odmah obaviješteno. Oni su procijenili kako je riječ o dva kaznena djela – Protupravno lišenje slobode i Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!