KNEŽEVIĆ: Maja Đerek kao da je potpuno izgubila vezu sa stvarnošću!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon današnjeg priopćenja Maje Đerek, uslijedila je brza reakcija Viktorije Knežević koju donosimo u cijelosti.

„Nakon optužbe da sam joj prijetila uz koju je objavila moju poruku iz koje se vidi da nisam prijetila, danas nova optužba i novi “dokazi” koji potvrđuju da nije istina to što ona govori.

Danas objavljene poruke potvrđuju upravo onu kronologiju događaja koju sam ja jučer u svojoj reakciji na optužbe iznijela i to:

– da smo kao prijateljice i kolegice o brojnim temama razgovarale i dopisivale se,

– da Puljak nije imao pojma za slučaj Nostromo dok nije izašlo u medijima, pa nije ni mogao ništa namještati,

– da je Maja Đerek odbila s drugim pročelnicima i sa gradonačelnikom na sastanku raspraviti tu temu, iako bi to bilo očekivano i normalno kada više osoba istog ranga i iste struke ima različito mišljenje,

– i da sam ja kao kolegica i kao njezina prijateljica smatrala da nije u redu što samostalno istupa bez ikakve koordinacije sa svojim nadređenim i sa drugim kolegama istog ranga ako imaju različita mišljenje, nego je potrebno i zbog građana i zbog grada ta mišljenja uskladiti i tek nakon zajedničkog stava kakav god on bio sa time izaći vani.

Stay tuned da vidimo što je sljedeće što će izbaciti od moji “opasnih” poruka i kako će to ovaj put frejmati!

Sljedeće bi moglo biti da sam ja zapravo nepriznata sestra njezine tetke.

Za sve one koji me zabrinuto kontaktiraju, moram reći da je ovo normalno, ušla sam u politiku i samim time postala meta za brojne lažne optužbe. I na to sam spremna. To vam je dio “igre” kao što je start s leđa, protivan pravilima nogometa, ali dio te “igre” na koji moraš biti spreman ako si u njega uskočio, tako je i ovakve lažne optužbe dio politike.

P.S. Kaže da ja “šutim na nastavak pljačke” u Splitu???

Gastro manifestacija koja se održavala na Peškariji je vrlo brzo nakon što je slučaj dospio u medije, ukinuta jer je inspekcija izašla na teren i utvrdila da prostor Peškarije ne može biti iznajmljen kao poslovni prostor. A podsjetit ću Maja Đerek nam je tvrdila da Peškarija mora biti tretirana kao poslovni prostor i da se kao takva mora iznajmiti uz javni natječaj ako manifestacija traje dulje od 30 dana jer je to tako po Zakonu o poslovnim prostorima. Ali što ćete ovo “šuti na pljačku” dobro zvuči u naslovu, klikabilno je, što ona zna obzirom na medijsko iskustvo koje ima. Morat ću dopuniti tužbu.“, poručila je Viktorija Knežević.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!