HDZ: Građani Korčule pokazali što misle o SDP-u i njihovim koalicijskim partnerima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Rekordna izlaznost i apsolutna pobjeda Hrvatske demokratske zajednice obilježili su izbore za gradske kotare i mjesne odbore u Gradu Korčuli, priopćili su iz te stranke u nedjelju.

Naime, na izbore koji su održani danas, izašlo je čak 40 posto naših sugrađana kojima ovom prilikom zahvaljujemo na povjerenju koje su nam pružili.

Na ovim izborima Hrvatska demokratska zajednica, zajedno s onima koji su nas podržali, ukupno je osvojila najveći broj glasova u osam od deset gradskih kotareva i mjesnih odbora. Povjerenje nam je, na razini Grada Korčule, poklonilo gotovo 56 posto naših sugrađana.

Osvojili smo 38 od 61 mandata u vijećima gradskih kotara i mjesnih odbora, dok je vladajući SDP dobio tek 13 mandata, MOŽEMO njih sedam, a grupa građana dva, a MOST tek jedan mandat.

Budimo jasni, ovo je velika pobjeda za Hrvatsku demokratsku zajednicu, a naši sugrađani jasno su pokazali nesposobnoj SDP-ov vlasti koja neuspješno vodi naš Grad, što o tome i misle.

Jer, nakon više od dvije godine voditi Grad, a onda na izborima za mjesne odbore ostvariti tek 23 posto glasova je porazno, pa čak i za SDP. Rezultati njihovih koalicijskih partnera još su i zanemariviji.
Zasigurno im nije pomogla ni blamaža s nepoznavanjem vlastitog statuta i nepredavanjem ispravne dokumentacije prilikom kandidiranja za ove izbore.

Ta pravna bitka bila je prva na kojoj je HDZ Korčula ostvario pobjedu, a danas smo dokazali da smo jači i tamo gdje je najvažnije, u političkom ringu, gdje su naši sugrađani iskazali svoju volju, kao što smo i najavili!

Cijenjeni sugrađani, drage Korčulanke i Korčulani, hvala Vam na ukazanom povjerenju. Vaš glas na ovim izborima jasno se čuo! Pred nama su novi projekti, zalaganja i zajednički uspjesi, poručuju iz HDZ-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!