Fabris: Da nema Županije koja investira u infrastrukturu, Korčula bi u svemu stagnirala

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Andrija Fabris, predsjednik korčulanskog HDZ-a, zahvalio je biračima na velikom odazivu na mjesnim izborima i povjerenju koje su poklonili toj stranci. Podsjetimo, HDZ je na izborima za gradske kotare i mjesne odbore u Korčuli osvojila 38 od ukupno 61 mandata, a povjerenje im je poklonilo gotovo 56 posto sugrađana.

„Moram se zahvaliti svim Korčulanima i Korčulankama koji su u dosada nezabilježenom postotku izašli na kotarske izbore, a to je preko 40 posto izlaznosti, što bi bio dobar rezultat i za lokalne i parlamentarne izbore, a ne samo za ovaj najniži stupanj samouprave. Mi smo kao stranka uključujući sve naše partnere, koji su podržali naše liste, prezadovoljni rezultatima i pokazalo se da unatoč izjavama političkih protivnika na čelu s gradonačelnicom da gradski kotari i mjesni odbori ne rade dobro, da sugrađani to ne misle. I moram naglasiti kako smo skoro plebiscitarno dobili podršku za još jedan mandat“, ističe Fabris.

‘Preuzeli su naše projekte’

Iz gradske organizacije smatraju kako se grad Korčula ne razvija u dobrom smjeru te se prema njegovom mišljenju jasno vide političke smjernice.

„Netko tko se bavi vođenjem grada može imati i voditi istraživanja. Najbolja istraživanja su izbori i mislim da su oni nedvosmisleno pokazali što naši sugrađani misle, a svatko tko je vidio rezultate, zna da sugrađani misle da naš grad ne ide u dobrom pravcu. To je nešto sto vidimo svaki dan, grad zaostaje, ne rade se veliki projekti, a da nema Županije koja je veliki investitor u infrastrukturi, grad bi prema svemu stagnirao. Sadašnja vlast je u dvije i pol godine preuzimala naše projekte, otvarala objekte koje smo mi pripremali i doveli do građevinske dozvole te osigurali sredstva. Ništa novo nisu napravili, samo se fotografiraju s našim projektima i ništa nisu ispunili što su obećali. Mogu zaključiti kako smo ovim izborima dobili najbolju potvrdu da imamo pravo da je to tako“, poručuje predsjednik korčulanskog HDZ-a.

Predsjednik korčulanskog HDZ-a dodaje kako ih u budućnosti očekuju nove investicije, zalaganja i zajednički uspjesi te su se još jednom zahvalili biračima koji su prepoznali njihov rad.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!